move1.dk - Kogebog for viderekomne
move1 dk

INDEX... A - B - C - D - E - F - G - H - I - J -K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z - Æ - Ø - Å

Opskrifts-oversigt A

Stegt Aborre.

Ingredienser

1 kg. aborre
150 g. champignon
125 g. hel bacon
1 bdt. persille
3 spsk. mel
Smør
Salt og peber

Fremgangsmåde:

Skyl og skrab skællene af fisken.
Rens fisken for indvolde, og klip finnerne af, fjern gællerne.
Skær champignon i skiver.

Skær bacon i mindre tern.
Hak persillen.

Rist bacon i smør og derefter champignon.

Kom persillen i.

Kom nu bacon, svampe og persillefyldet i aborren.

Luk med tandstikkere eller kødnåle.
Vend fisken i en blanding af mel, salt og peber.

Brun fisken i smør på begge sider ved god varme.
Dæmp varmen, og steg videre i 20 minutter.
Vend ind i mellem.

 Serveres med nye danske kartofler og smeltet smør

 

 

Abborre

123

Abemad for voksne (frugtsalat)

Aborre, stegt

Aborre filet, stegt

Abrikos marmelade med appelsin

Abrikos smør

Abrikosroulade

Afrikansk gryderet. Dertil stegte bananer

Agerhøns

Agurkesalat

Agurkesalat, Mormors opskrift

Agurkesalat m. youghurt

Agurkesovs

Amerikansk brownie

Amerikansk farsbrød

Amerikanske pandekager

Ananas salat

And stegt (6 timer)

And stegt (3 timer)

Andebryst

Anisbrød

Ansjos, med kartofler og løg

Ansjospasta

Appelsinfromage

Appelsinkage

Appelsinsalat

Appelsin-soda

Arabisk appelsinsalat med løg

Artiskok salat

Artiskok med tomat

Asiatisk kyllingesuppe

Asier

Asparges, grønne

Asparges, hvide

Aspargessalat

Aspargessuppe - Hvide asparges

Aspargessuppe - Grønne asparges

Aubergine med fårefeta

Auberginer med spinat og youghurtdressing

Aubergine med tomat

Aubergine - Tomatsauce

Auberginesalat

Avocado med rejer

Avocado dip